Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar och stjärnor

för varje tanke som vi tänker
så tänds en ny stjärna på himlen
en tankestjärna
därför kommer aldrig stjärnorna slockna
vi bara fyller på
i vår stjärnetank




Fri vers av Myself
Läst 384 gånger
Publicerad 2004-06-17 21:50



Bookmark and Share


  reback
och mina stjärnor...alla våra tankar däruppe...Jättemysigt !!
2004-06-17

    Mejja
Låter mysigt!!! Tänk om det var så... Undrar vilka tankar som blir de där större starkt lysande stjärnorna... Dina rader får mig att tänka... mina tankar på himlen... hmmm...
2004-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself