Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Elektriska lågor

Jag står utanför ditt fönster

ser från din innergård
att ljusets låga brinner

det värmer mitt septemberhjärta

att ljuset brinner för dig
och håller dig varm

kanske kommer vi

någonstans
någon mer gång
dansa under elektriska himlar
känna det dunkade ljudet
i vårt bröst

omfamna varandra

jag måste bara få skriva
att jag saknar din famn




Fri vers av J P
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-16 16:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2009-11-10

  etthjärtaäralltidrött
Finstämda stillsamma rader. Fint!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P