Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Respekt helar kärlek göder.


Salve.

Surra fast längtan vid mina sårkanter och badda med omtanke.

Agraffer av svek infekterar,
förenar inte.

Limma med kyssar.

Läk med respekt.

Vi pratade om att slipa en kniv så att du skulle kunna stå på mina axlar och skära ner stjärnorna.

Det enda som föll var vi,
för varandra.






Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-17 04:47



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kärlek på sjukhus...snyggsnickrat.
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand