Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversation




Det svider ont sa Droppen,
det kvider ont sa Drapp.
Att lämna oxadrôppet,
för torkad rosrabatt.




ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori