Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knasigt! Jag vet...


Nämen...

Världen blir mer lik en soptipp
På den växer det blommor
Sopsippor
På våren kommer det små söta
Vitsippor
Maken min har nåt som int jag har
Kallsippor
Fnissiga flickor har kul
Fnittertippor
Lök, broccoli och purjo
Koppsoppor
Lusi håret är int bra
Hårloppor
I skogen finns det svampar
Smörsoppar
Även en och annan tall
Trätoppar
I elskåpet finns dom
12 watts proppar




Fri vers av Anjeska
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 16:36



Bookmark and Share


    eva m h
:-)
2009-09-17

  Marreb
hahaha!!!!!!!!!!! Du är rolig du.
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska