Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skulle aldrig förvänta mig av honom att han skall bära mig, men jag är tacksam att han ibland håller min hand och leder mig rätt.


Sunshine always sunshine!

Jag och mina svarta jeanstajts vandrar längs långholmsgatan
mina steg är lätta och solljuset får mitt färgade hår att skimra
Jag har glömt hur det kändes att vara ensam och ledsen
när jag sneglar upp mot dig ser jag kärlek - inte perfekt - men äkta

Mina steg känns lätta och min kropp smidig som en yogakonstruktörs
trots att jag inte tränat bra med mina mått mätna sedan förra året
Kontrollbeteendena är inte närvarande när jag är med dig
och jag får en glimt av en värld där ångest inte ensam styr

Tack för att du öppnar mina ögon och håller mig i handen
Jag känner mig pånyttfödd och är nyfiken på livet igen




Fri vers av Bevingad
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-17 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad