Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är fantastiskt för det mesta....


omvandling

från sten till grus
från ax till korn
från från säd till barn
från liv till död
från mig till dig
allt omvandlas
inget är vad det först verkar vara
underbart att leva
i en fantasi




Fri vers av Myself
Läst 331 gånger
Publicerad 2004-06-17 22:59



Bookmark and Share


  Mats L.
Jo det är det
2004-12-14

    Barbro. Norberg-Rönnlund
jag skarpt, den har flyt, djupt innehåll
& gör livet, fantastiskt !
2004-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself