Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 30:e Juni år 2007, med andra ord för ganska längesedan. Den är inte relevant för hur jag känner i nuläget överhuvudtaget. Men då var den i allra högsta grad aktuell och sann.


Sliter sönder mina lungor.

Inhalerar varenda vindpust
känner av deras existens
och låter de långsamt
slita sönder mina lungor
inifrån

giftgaserna
kastar stenar på mitt innanmäte
hjärtmuskelns glashölje spricker
och alla miljontals skärvor
trasar sönder mitt hjärta

Jag skulle bett dig att slicka rent mina sår,
men jag är helt enkelt,
för feg för sådant

Det finns ljudvågor här
som borde vara olagliga
trumhinnan exploderar
vågar inte längre lyssna
när du ger mig dina lögner

terrorattacker
innanför mitt skallben
och det lilla som blir kvar
sipprar ut
genom mina tårkanaler

Jag skulle bett dig kyssa mig hel
men jag är helt enkelt
för feg för sådant




Fri vers av Wixy
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy