Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någonting , från början olyckligt, vänds till en framgång.......


Tur i oturen !

Ibland händer det
man tror
det gick illa
Men, istället, blir det
nå´t klokt
att gilla

En plötslig
incident
man tror
nå´t
trist
har hänt
men
det vänds till
en succé
bara till
att le
åt det som
skett
man, lyckligt,
ler
så brett
det hände
mig idag
inte ofta
för
lilla jag

Jag tackar
Guds försyn
HAN
ler nog
ock
där upp´
i skyn............

---




Fri vers av Mats Henricson
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-18 22:56



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jag tror absolut att "han däruppe" ler stort inom! Det svåra, olyckliga, kan ibland vändas till något riktigt positivt - "inget ont som inte för något gott med sig"...inte alltid det är så, men det goda blir än mer värdefullt om man inte "fått det gratis". TACK för läsningen:-)
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska