Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en fråga i raden...

Hon gissar att det egentligen är hennes fel
Eftersom hennes sociala kunskaper är som en sten
Men hon vet inte vad hon ska göra
För att bättra sig själv eftersom det är ett helvete

Alla säger att det är bara att umgås
Men hon tycker inte det är så lätt
Hon är fast i någon fälla tror hon i alla fall
Eftersom hon inte göra väsen om sig

Folk märker inte henne för att hon väntar
På att de ska märka henne
Och de väntar på att hon ska märka dem
Så hon börjar bli förvirrad

Hur ska hon göra?
Vad ska hon säga när hon inte vågar säga något?
Vad väntar hon egentligen på?
Bortsett från mod eller en vänlig hand?

Hon kommer nog aldrig fatta
Den här sociala leken som spelas
Och som hon inte vågar delta i
Eftersom hon är rädd att folk ska se henne

Hon är rädd att de ska se henne
Och inte gilla den hon är, för hon kan inte ändras…

Hon är fast i en cirkel, labyrint, spår
Och vet inte hur hon kan ta sig ut
Hon vill se världen utanför som alla andra
Men hon vet inte hur hon kan komma ut




Fri vers av Sikska
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 11:10



Bookmark and Share


    Jiffel
är det så du känner? synd i så fall.
2009-10-05

  LenaJohansson VIP
bra frågeställning.
man spelar spel med utgångspunkt från sig själv, artig och trevlig. man behöver inte vara personlig med alla...
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska