Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För visst minns du?


Smaken av Havtorn sitter kvar
på mina läppar
sedan du kysst mig.

Det röda täckte mina kinder
Jag slog ned min blick i höstsolen
Den var på väg nedåt då, minns du?

Din andedräkt fyllde varje por, dina rörelser
älskade.


Bind sorgekrans av gula blomster och
sörj vart ögonblick vi inte

älskade.

För det,
är det viktigaste
i
hela livet.


Resan och
slutet är bara

vägarbeten.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-19 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP