Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara billigt.

Träkarm av furu
spik i rostfritt stål

Tapeter på extra och
golv till halva priset.

Vårt hem.

Och det är värt minst tio milioner
och en evighet av glädje.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP