Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståelse nära timma.

Tre kvartar om året.

En då Aklejan står i blom,
räknar jag livstidsmönster i stenarna.

När höstfärger målar
brinner jag råhud i fingrarna.

När tiden stoppar emellan dag och natt
bryter middagstid med födelse.

För när jag andas bildar imman
bilder och när jag
eldar flämtar livslåga luft och
när jag stannar då livtimma rodnar

viskar jag

liv.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP