Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min man

Jag vet inte vad jag har gjort
För att förtjäna dig
Men trots att jag inte förstår
Kan jag inte neka till att
Jag är lyckligast i världen
Över att du är min




Fri vers av Lisa Höglund
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-20 21:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det du gjort är att vara precis den du är - i hans ögon den sötaste, finaste!:-))) *Kram*
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund