Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

rönnbär

en björkdunge
en myra

flyttfåglar
och vinden
som doftade
höstskymning

blått ljus

blek sol

ett ansikte
av en årstid








Fri vers av Myself
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-20 21:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
Applåd!
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself