Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag bara

Kan jag bara torka en tår
från ditt ögas brunn
då kan kanske sorgens
källa sina litegrand

kan jag bara torka
en tår från ditt hjärta
kanske kan då en ett litet korn
av världens smärta fly sin kos

kan jag bara sända
all min kärlek med vindens
fågel var dag till dig
kanske kan då världen
få lite av dess värme

kan jag bara fånga ett endaste
 frö av styrkans blomma
kanske kan då världens
tårar stilla lite
för en stund

kanske kan då
åter kärlek födas
kanske..

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-20 23:53



Bookmark and Share


  devilsangel
fina, vackra omtänksamma rader...berörs..
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~