Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Jag kallar henne missförstått vacker

När hon går

Viskar man bakom hennes rygg.

Man kallar henne lösaktig

Och mansätare.

 

Jag kallar henne missförstått vacker

 

Man säger åt varandra

Att hålla sig borta

Från denna gudagåva för männens lusta

För hon ger kvinnor dåligt rykte.

 

Jag säger; kom min vän

 

Man ser inte hennes trasiga inre

Om man bara tittar på ytan

Man hör inte hennes tårar

Om man aldrig gråtit dem själv

 

Jag skrapar fasaden och lutar hennes huvud mot min axel

 

Man ser hur hon förför

Men inte hur hon förgörs inuti

Man ser männen komma och gå

Men inte hennes förlust.

 

Ni kallar henne slampa.

 

Jag kallar henne låst i sin skönhet,

För ingen vågar ta reda på vem hon är inom.

Hon är bara människa men

Vacker och missförstådd.  




Fri vers av Lindsy
Läst 573 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-09-21 02:33



Bookmark and Share


  F.
Befogade applåder!
2011-01-11

    ej medlem längre
mycket bra
2009-10-31

    mik mikelson
Känner vissa av dessa tjejer vet inte vad det blev av dom.
dom var mina vänner och lite till!
bra skrivet om trasiga själar!
2009-10-01

  systra
Underbart att läsa! bokmärkt!
2009-09-24

  kärleks ängel
underbart !! sann instinkt
2009-09-24

    ej medlem längre
fin, tänk att skönhet kan bli en förlust, rädsla eller avundsjuka
2009-09-24

    Herr Ångest
Grymt bra!!

*stor applåd*
2009-09-21

  Carola Bouvin
Bra!
2009-09-21

  Honest Ape
Riktigt bra.
2009-09-21

    M.ily
även skönheter har en insida, som sagt i filmen "elegy" så är vackert folk osynliga, man ser dom men man ser inte deras riktiga jag.

denna är fin och visar hur man inte ska gå efter rykten utan att känna personen och veta om allt är sant. allt har en anledning, och ibland kan man hitta de mest underbara personer när man vågar lära känna någon trots vad folk säger. *applåd*
2009-09-21

    Nicklas VIP
Vacker för ögat kan många vara.
Men vacker på riktigt, är det få som är. Och för att se den skönheten så måste man lära känna personens insida.

Och återigen, du har verkligen talang.
Du har ett speciellt sätt att skriva på.
Det gillas mycket!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy