Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonpoesi, om att finna de små sakerna stora.


Morgonsolen.

Morgonens solstrålar
letar sig långsamt in
och försiktigt
skapar de skuggspel
på min midja
när jag sträcker ut mig
så att huden blottas.

Det är en tropisk
växthuseffekt i mitt rum
men istället för att
bilda hål i mitt ytskikt
så syr hettan
varsamt ihop mig

och
gör mig hel.

Njuter av varje andetag
och tänker att idag,
idag
ska jag möta livet
med ett leende.




Fri vers av Wixy
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 11:20



Bookmark and Share


  john ekström
jag instämmer=)
2009-10-19

  Aquila
Vacker!
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy