Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina barns far.


Tårar!

Jag står vid din kista,
tänker,
får jag sörja?
tjugo år sen jag gick.
lägger min lösa ros
kysst av tårar.
saknar det som inte var,
som inte blir.
Ska jag tacka
för alla slagen,
kränkningarna?
Nej,jag tackar dig,
för mina underbara barn.
Sov gott!




Fri vers av steffie
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-21 12:28



Bookmark and Share


  Tino
Kontrast!
Otroligt levande och ärlig text
Starkt!
2013-02-24

  Staffan Welroos VIP
saknaden kommer väl oavsett vad som hänt antar jag. 'slut' är obehagliga, tycker jag.
2009-11-13

  Ronny Berk
läser och förstår men kan inte rättvisande kommentera
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie