Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magens känsla för snö

 

Jag försöker inte längre
att inte vara jag

jag är värd
att lyssnas på
så det gör jag

kanske inte
med samma intresse eller glöd
som jag lyssnat på andra

men jag hör

jag hör mina ord
och jag hör mina andetag
men mest så känner jag
det som bor i mellanrummen

det som brukade vara
stora salar med
nedslagna ord
och sammanknutna
känslostormar

jag kan känna dem nu

även om jag inte alltid vet
vad de vill eller betyder

så är de värda
att lyssnas på

så det gör jag

och hon den andra

hon
som ändå
aldrig blev nöjd

henne måste jag också lyssna på
men framförallt
så behöver hon kärlek

min kärlek

i sinom tid
kommer hon
kanske att
lyssna på mig

jag 
som inte längre
försöker

att inte vara jag

 




Fri vers av ~Hope~
Läst 373 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-21 12:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
För det mesta tror jag att man är expert på att vara just den man är.
2009-09-22

  En strimma av guld
Håller med de som kommenterat innan att igenkänningsfaktorn är otroligt stor och det gör den så bra. Du har förmedlat den känslan så väl.
2009-09-22

  lyckeli
åh, denna tycker jag så
förbannat mycket om.
mest pga igenkänningsfaktorer
tror jag....
2009-09-22

  Drömkram
Mycket fint ! Kram
2009-09-21

  Pah
ja, jag håller med trollet här nedanför. och jag tycker att titeln sitter som en smäck i duschen. låter min egen känsla för snö yra med. det där mjuka medvetna. det är sånt jag alltid faller för i texter. som viskningen till sig själv i hallen, när man kommer på att man är på väg någonstans man egentligen inte vill. att haja till vid hatthyllan och andas för en stund. först hackigt sedan insiktsfullt lugnt. livet är förunderligt. och sättet att bara rusa mönster likaså.
2009-09-21

    Melona
Igenkänning stor som fan, tycker mycket om din text.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

~Hope~
~Hope~