Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.peaceoneday.org/en/welcome Jag skrev denna dikt och den är sann


Peace one day

Jag var snäll i dag
Jag var stödjande och lyssnade
Jag var närvarande
Jag var i harmoni
Jag var i frid

Jag brydde mig inte i dag
om småsaker
Jag skrattade åt livet
Jag skrek när jag körde bil
move your fucker I am a fucking Budist

Jag bråkade verkligen inte
med någon
inte ens mig själv




Fri vers av Spirit
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-09-21 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit