Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Under den nyfödda solen

Vettskrämd, men romantisk
börjar jag söka efter dig

radarns gröna lysdiodrar
blinkar i takt med mitt snart snöfria hjärta

oskyldiga jakthundar luktar febrilt
din doft kommer aldrig glömmas bort

jag räknar ner dagar
längtar till du står innanför min dörr

förför mitt hallgolv
hittar promenader i mig ingen vågat gått




Fri vers av J P
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-22 00:22



Bookmark and Share


  ensmåstad
Otroligt bra!
2009-10-28

  etthjärtaäralltidrött
Bra, de sista raderna är kanon!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P