Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tinnitus

 

 

 

Du bygger ord ini mitt öra

små viskningar jag knappt kan höra

Jag förnimmer dess mening

genom ordens förening

 

Så viska mer min kära

men viska mer nära

Smek mig med din röst

ljudet skänker mig tröst

 

Dina ord släcker min lystnad

och befriar mig från tystnad

 

 

 

 

 

© Boa Berg

2009-09-21

23:07

2009-09-22

05:04




Fri vers av Boa Berg
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg