Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ränder tvärsnittade.

Jag skulle kunna kalla det höst

när löven faller, syns i vindar och
fastnar nära

eller regnet och blåsten.

Det yr runt hela mitt, svalt och
väldigt nära.

Jag skulle kunna.

Men jag kallar det år.

Årstider får komma sedan.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP