Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara mig med dig

Du får mig att vila

i

min egen trygghet

Med dig är jag

lugn och sann

Det är gott

att

vara

när jag är det

med dig




Fri vers av Susy Q
Läst 676 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-22 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q