Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar en Tisdag

Det gör ondare än ni tror,

varje gång

när udden på en blyertspenna bryts av,

visst,

den går att vässa ut igen,

men udden blir aldrig den samma,

och


pennan blir kortare

och snart är den slut.




Precis som jag.


När jag ständigt bara knäcks av,


går jag vidare med ett leende,

men med tiden suddas det ut

och även det blir svagt.


Det ska ni veta


Mina hjärtan




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP