Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så nöjd med namnet på dikten, så har ni förslag så bara skriv =D


Slott bortom molnen

I ett slott bortom molnen
Satt jag i tankens tysthet.
Såg mitt liv passera
Som vore det en dröm.

Väggar vävda av sorg
Höll mig fången i mitt eget jag.
Förevigt dömd att leva
Ensam i nattens kalla mörker.

Frusna tårar i ett varmt hjärta
En förlorad själ i ett hav av känslor.
Tusen år av evighet
Och jag förblir ett minne blott.

I ett slott bortom molnen
Satt jag i tankens tysthet.
Såg mitt liv passera
Som vore det en dröm.

Jag föder mina sorger
Med minnen av ett stulet liv.
En tid en plats i gryningen
En saga utan slut.




Fri vers av Nichlas
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-10-12 10:25



Bookmark and Share


  the-Essence-of-Me
Vacker, lugn och full av känsla.
Ditt sätt att skriva påminner mig om mitt eget då och då...
fast ändå inte....
Tycker att "I tankens tysthet" skulle vara en fin titel.
fast "Slott bortom molnen" funkar kalas! Tycker om ordet "bortom"!
Lämnar så mycket åt fantasin känns det som...
Hur som helst, mycket bra skrivet.
2005-10-16

  Hélène
Bravo. Vacker dikt. nästan lite walt disney över den,and that´s a good thing! Kanske bara " Bortom molnen".. But hey! I´m not a poet.
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas