Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslöja

Som kurragömma
i en spartanskt möblerad etta
avslöjar vi ständigt varandra
trots att vi utmanar
kreativitetens gränser
mot oändlighet

Vårt spel blir ett skådespel
värdigt teaterns stora scener
men när ridån faller
visar spelet sig vara verkligt

Att inte veta
att inte se
vad som ljuger
eller talar sant
är vår mening
i avslöjandet

Men vi måste veta
att vi inte vet
och vi måste se
det vi inte ser
för att stå upp
när publiken sviker




Fri vers av Lénon
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-10-12 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon