Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikter i mörker.

Man kan lära sig att lägga

hopp

I sina händer och se
vindet få fatt
det

Samtidigt ska man inte tänka
att det lämnat

Det flyger sina egna vingar

Det är jag som vänder det ryggen.






Fri vers av Yrre VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-23 21:42



Bookmark and Share


  Christine Sabel
så sant och vilken fin bild att ha med sig i det svåra
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP