Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill bli spelad på

jag vill bli spelad på
av flinka fingrar

som ett piano
eller en fiol

som drömmer





Fri vers av virre
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-24 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre