Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid.


Tider gör mig illa min vän,



Vill inte undra,
har inte den orken,


spilla mitt liv på idioter,

det har jag redan gjort.



Allt prat om att bli äldre,

gör mig rädd,


för jag kan inte stå här och stampa,

måste fan ge mig iväg,

innan tåget går,


innan tiden rinner iväg...




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 19:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
allt har sin tid, väl betänkt
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP