Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så älskar du

Du älskar mig med taggiga rosor
med vissen kärlek på varje blad
du älskar mig med tårar
som faller mot marken
med längtans vinande vindar

du älskar mig med spruckna
fönster ,med speglar
av mönster från dåtidens rum
du älskar mig
med tårar i ett whiskyglas
med tidningen på
bordet

du älskar mig med
tomma blickar
med dina ohörbara
fraser om hur jag borde vara

du älskar mig
när fönstren stängs
när höstvinden ännu
blåser mot min kind
du älskar mig
med trasiga rosor
med gömda tårar

du älskar mig
med tårar i ett whiskyglas
med längtan
långt i fjärran

ibland säger jag
jag vill ha något annat
än trasiga rosor
och utnötta fraser
du redan sagt

ibland vill jag säga
det jag vill ha
är äkta kärlek
det jag vill ha
är äkta ord

äkta ord.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-25 01:21



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
jävligt bra!
2009-09-27

  Eldskimmer
Grym.
2009-09-27

  devilsangel
wow! helt underbart..relaterar sååå till det här...snyggt!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~