Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ätas eller äta????

Spring i väg du din
gynnare tänkte sparven när han såg
den lilla spindeln pinna iväg på sina
obetydliga ben.

Jag tar dig nog.






Lite avundsjuk när jag såg
Jag vill också stilla någons lunchbehov.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-25 07:58



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Haha vilken störtskön textbit du har här!
2009-09-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du så i livet
det går till för
dom som vill
vara till om
man inte
bara lever
på bär nötter
eller rötter...
2009-09-25

  Max Poisé VIP
*ler* Ja vem vill inte det.
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP