Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuslåga

Pröva att hålla handen så nära

nära nästan
att det bränns

man kan inte nå själva kärnan
livfulla oranga

Jag vill smälta

Slingra mig som andra gör

utan kläder flytande

rinna över tidningar och bli
fast

i överaskningen

ur vad som blev mitt jag.



När jag var liten blev det alltid kalle anka.

Jag är rätt bra som han.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 11:33



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Kalle, är en man som kan, han. Vara arg och förmer än andra. Ty där kan vi se vad som är, då han inte är oss förnär.
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP