Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag blev avbryten mitt i. Lärdom börja inte spontan skriva på jobbet)


ingen ser mina tårar

och ingen kan
se att mina tårar

är de som osynliga
rinner ner för
min kind




Fri vers av virre
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-25 13:15



Bookmark and Share


  Quasimodo
Även sådana tårar bränner hål genom hjärtat!!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

virre