Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsbegrepp

För hur tyst
faller regndroppar

de regnar

som dina emot hud



och jag satt bara och såg på.


Tränger djupt ändå
lodade
djupaste hav och
jag

Faller som

tårar emot hud vi


sitter på bergshäll

Ser du hur

månen vaktar.

Vi söker inte längre



Vi är vuxna nu.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 19:47



Bookmark and Share


  Daniel Solling
fantastisk melankoli. tjusigt.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP