Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie, du hade ett djupt skärmärke på din hals, du sa att du inte velat leva längre.


Ur mitt innersta

Det jag vill ge dig på vägen

är så smått och knappast

märkbart men om

du går den vägen så ska jag
bränna vågor till en dag till

för jag vill nå

dig ännu.

Lövar vägar åt

stigar jag

jag vill veta vart du går jag vill resa
dit du går

jag vill följa med mitt finger ditt ansiktes
sårbarhet och jag vill ge dig

Fåglars flykt.

(och alla, alla mina tårar)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 19:58



Bookmark and Share


  Daniel Solling
vackert! smärtsamt vackert! "bränna vågor till en dag till" fantastik rad, kanske ännu bättre utan det första "till"? men bara en småsak i denna fantastiska dikt!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP