Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens Botemedel




Man kan ej söka svar över en natt,

lika väl som att hitta dig ett botemedel,

över saker som vi själva kan ej rå oss på,

som smärtar i nattens mörker,

när ensamheten,

gör sig påmind över alla våra känslor.




Fri vers av JLindh
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh