Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärneljus.

Jag som hoppades
nästan

trodde.

Jag föll i fällan

igen,

Igen och igen.


Uanför är allt svart.
Du vet mörker när fukten och hösten kommit så långt
att det
gråa är ljus

Och det är grått av fukt och ljus som inte längre

orkar lysa.

Jag vill falla över fuktiga mörkerängar och andas jorddoft.

Det är det tryggaste jag vet och
just nu

just nu är jag så liten

som en liten aningsbar prick på stjärnkartan.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-25 21:46



Bookmark and Share


  Daniel Solling
En mycket finkänslig beskrivning av otrevlig men inte alltför obekant känsla. Mycket bra dikt!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP