Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför jag skriver.

För man faller i hop och man gråter lagomt, när inget längre bär och försöker få damen i telefon att förstå som säkert har trygga barn som sover i sina sängar med Laban och Nalle Puh och alla andra sagofigurer som gör det verkliga mer hanterbart. Min nallebjörn har trasig hals. Mitt spöke har djupa vensår efter sprutor. Och ni undrar varför varför skriver hon här varför skriver hon så om det som får oss att gråta att vända andra blicken till och inga kommentarer det måste ju hon förstå när hon skriver om detta svåra och barna sover så sött och har pussiga kinder och mitt har inga alls, det är insjukna hålor. Mitt har insjukna hålor.

 

 

 

 

 

 

Det är därför jag skriver.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 21:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Därför skriver du och du gör det nära, naket och förbaskat bra.
Känns och berör
2009-09-27

  Taggsvamp
Jag skriver för att inte känna mig ensam; någon finns där som läser och som förstår om än så himla lite; ingen kan känna någon annans smärta helt. Jag läser pga av samma orsak och andra;

För det som inte berör; är INTE VÄRT att läsa!

Är lite likt att läsa en totalt innehållslös text man ska läsa i skolan som man har i läxa; Den berör inte alls; så varför ska jag läsa den?; Stannar i ryggsäcken;Rätta platsen för något oväsentligt faktiskt!

Önskar där fanns en nallebjörn som är mjuk och go för oss alla; men vet att hon/han inte finns, liksom jag vet att smärtan är indivduell och självisk som allt annat här världen.

Vi kan ändå finnas där för varandra, ett vänligt ord och inte bara; "Jag förstår hur du känner det men..."
2009-09-26

  Christine Sabel
Jag kan inte förstå, kan bara känna med dig
2009-09-25

    Calin
*lång kram, en stenhård kram*
Jag älskar dig.
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP