Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är minst sagt explosivt upprörd


Oviss natt

Söta tjejer, som kommer oskyldigt
sminkar sig lagon
eftersom jag såg
sen en förfrågan om att sova över
och jag säger ja

Disco till tio, sen skulle mamma komma
strax efter
jag ringer några minuter innan tolv
och ingen kompis mamma
har kommit hem

Är jag en hönsmamma till en
tolvårig dotter
ensamstående jag vet
men som aldrig lämnar mitt barn ensamt
en fredagskväll

Efter disco kan mycket hända
och utan ansvarig förälder
kan lycka sluta i olycka
vem lämnar sitt barn för kompisar
utan nada kontroll

Inte jag i alla fall
fast jag trodde på den vuxna
men det var ett misstag
nu under uppsikt pga min dotters
ärlighet
är det verkligen rätt och riktigt




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-26 00:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfulla rader bra poeterat
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP