Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko av dina förnedrande ord

Önskar ibland att jag kunde knulla som en man, känslokallt och djuriskt. När jag lyckas (allt för ofta nuförtiden) gråter jag efteråt - äcklad av den distanserande kylan. Inkonsekvent i alla tankar. Önskar något annat än det vi i slutet blev, finner mig ändå i samma destruktiva dimma. Han ger mig nätterna, jag förmår inte kräva något mer. Anpassar mig till det djuriska med ett eko av dina förnedrande ord i mitt huvud. Mellan kuddarna dansar älvor, faller ännu så lätt in i deras vals. Låter mig luras och ids inte utnyttja morgonens ljus. Med en lätt kyss lämnar jag honom i dunet, när jag kommer tillbaka finns bara doften kvar. Tårarna lärde mig inte ett dugg och till den tomma smärtan har jag kapitulerat.


Lät dig vinna.




Övriga genrer av malin...
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-26 09:08



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
förträffligt fångat! gillar särskilt: " Tårarna lärde mig inte ett dugg". Men bra resonemang och väl valda ord!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...