Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 saker jag störde mig på med dig


att du inte vred ur disktrasan
när du hade använt den

och att du borstade tänderna
i 20 minuter

sjöng fel text i byssan lull

och att du inte klämde ur
det sista i tartextuben

att du aldrig sköljde ur dina mjölkglas

och att du ställde tevattenkastrullen
i disken

alltid pratade minst 5 minuter
när nån ringde

även när dom hade ringt fel

och att din far gick in
utan att knacka

när du lämnade kökslampan
på när du gick ut
och dammsög när jag sov

det var 10 irriterande saker
med dig

men vid en andra anblick
kanske inga gigantiska fel

jag skulle nog ha kunnat

lära mig



leva med dom













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-14 19:13



Bookmark and Share


  queenia
sorgligt

mycket fint skrivet
2010-10-15

  walborg
Hoppas hon får veta hur Du tänker idag.
2010-10-14

  Junitvillingen
Finns en sorg i texten - och det förstår jag när jag kommer till de sista raderna. Små, irriterande grejer som egentligen är värda att "stå ut med" - för kärlekens skull. Kram till dig!
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP