Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blöt fläck

alldeles blöt kom du in
stövlarna klampade under dina fötter
håret hängde stripigt i pannan
i handen höll du dina immiga glasögon
men din blick,den var klar
skarp iakttagande
kontrollerande
den klädde av mig
inom 5 sekunder
var jag inget mer än en våt fläck
på hallgolvet
ingen skurtrasa i världen
rår på fläckar av denna sorten




Fri vers av Myself
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-06-18 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself