Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvudlabyrint


spräcker läppen
ristar in cirklar
på matbordets bastanta tyngd
jackfickorna sprängs av
alla avhuggna
frälsningstungor
som prydligt ska sorteras in
bakom kategorierna: \"empatilös\"
och den ständigt aktuella
\"provocerande naiv\"
hjärnan dånar
stör nervtrådarnas dans
får mig att gå vilse

i min egen huvudlabyrint




Fri vers av viola raz
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-10-12 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viola raz