Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en natt som benen svek.


För allt!!


Berör mig.

Låt mörkerdoft svepa och
låt darrhänt



Svep öppna ögon.

Att du ser

Att du ser och håller ömt

Du sa förrens himlar dränker sorgegråt
ska mitt hjärta vandra skugga.

Du bär rygg så starkt.

Vilar pannan emot nacke.


Jag ska låta mig bäras av kärlek

så länge livet räcker.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-26 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP