Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenom mitt fönster.

Kråksånger
svarta och läskiga

kraxande.

Som mörk Septembernatt nära skog

Som mitt hjärta nära dig.

Kråksånger

Mörka och ofattbara.

Har du någongång gått

traktorgrävda diken

Har du någongång

Snubblat däri?

För jag sätter mig nära

nära, nära.

Jag ska inte.







Falla.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-26 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP