Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Calin - Hopp.


För länge sedan
-en hel evighet

Manglade jag sidendukar och la på trädgårdsbordet.
Jag severade punch till äppelpajjen.

Jag vågade göra det i dag.

Tack vare dig.


Du är brända mandlar och glögg en höstkulen kväll
du är presenter
coh kramen när man vart snäll
du är åkersorkar och
fyllda havreflarn du
är ljuset som inte slocknar
i början av dan.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-26 23:42



Bookmark and Share


    Calin
herregud, jag kan omöjligt ta emot det här. Det är inte tack vare mig, det är tack vare kärleken och den är fristående, det är därför den är så stark, därför den håller, den är evig.
Jag älskar dig, därför och endast därför
2009-09-28

  Christine Sabel
härlig uppfriskande, varma höstord i en hård men underbar värld, tack!
2009-09-27

  Sturesdotter
Äkta vänskapsglädje i ord!
2009-09-27

  Junitvillingen
Så vackra ord...dessa blir nog Calin jätteglad för! Att få inspiration av en annan människas sätt att vara - ja det är väl helt underbart! Din text är så full av livslust och hopp. TACK för läsningen:-)
2009-09-27

  Gisela Nordell
fin "vågade göra det idag"
skön livskraft i dikten
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP