Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmor





Små är glina, sju och fyra,
men dom just har vaknat upp.
Gosigheten, livets yra,
samlas nu i enad trupp.

Pladder, pladder, Bolibompa,
leksaker på golvet står.
På med hurran, brer små mackor,
livet leker, kaffetår.





ME/09




Fri vers av Madjori
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori