Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kära du, om du drar åt helvete så kan jag få fortsätta med mitt liv och tillåta mig själv att älska igen.


när gammal kärlek ligger ivägen

jag trodde väl aldrig egentligen
att jag skulle bli kär såhär igen
att mina känslor skulle få liv
och börja flöda


inte trodde jag väl heller egentligen
att en såpass gammal kärlek som han
skulle få mig att tvivla på mina
just nu så otroliga känslor



jag vet att det var ett tag sen
men din kärlek ligger kvar i mitt hjärta
och hugger som en kniv
hela jävla tiden

hela grejen med att vi aldrig fick ett
riktigt stort "break up"
irriterar mig som fan.

om vi hade gjort slut på riktigt sätt
hade jag nu haft något att gå tillbaka och vila på
men det finns inget sådant
för vi hade ingen anledning
ingen jävla anledning,


så dra åt helvete gamla äckliga kärlek
och låt mig få njuta av min nuvarande härlighet




Övriga genrer av elinmaria
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-27 15:06



Bookmark and Share


  Baystream
Lustigt, läser din text och kan inte hjälpas tänka: Sitter här själv, i andra änden, den raka motsattsen till dina ord. Jag, denna rebound som är kär i det hjärta som älskat någon annan och finner en gnutta hopp. Kanske är det så... att han inte vill, vill tänka på henne. men att hon finns där som en jävla vagel i ögat. Hur han än vänder och vrider på sig, hur han än försöker titta... så ser han henne.... hmmmm... bra text.
2009-10-14

    efterregnetkommersolen
"dra åt helvete gamla äkliga kärlek"
så jäävla rätt haha:)
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria